Bulthaup Keukens met kwalitatief hoogstaande materialen

Altijd welkom

Op de Bulthaup-website vindt u alle info over onze ontwerpen, voorwaarden en afdelingen. U bestelt er ook gratis de productfolder. Nieuwsgierig naar onze Bulthaup b1, b2- en b3-modellen? Altijd welkom in een van onze winkels!

Enkele sfeerbeelden van Bulthaup keukens

BULTHAUP BELGIUM

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Droomkeuken
Droomkeuken ergonomisch ingericht
Gebruiksvriendelijke kasten
Flexibele werkbank
De keukenspecialist
De keukenspecialist
Leefruimte keuken
Keuken met ergonomisch werkblad
Keukens
indeling keukenschuif
Bulthaup
Moderne keukens
Kwalitatieve keukens
Keuken van topkwaliteit
Smaakvolle ingerichte keuken
Keukenaccessoires
Keukeninrichting
Inrichting keuken
Bulthaup
Droomkeuken
Bulthaup
Bulthaup
Bulthaup
Bulthaup
Keukenaccessoires
Bulthaup
Keukenspecialist

Bulthaup keuken, uw droomkeuken binnen handbereik

Vernieuwend ontwerp, perfecte uitvoering van uw Bulthaup keuken.

 

Uw eigen Keukenspecialist Bulthaup ontwerpt, produceert en verkoopt de leefruimte die perfect bij u past. Wij maken elk onderdeel, hoe klein ook, met de grootste zorg. Met veel zin voor detail. En altijd met uw wensen voor ogen. Onze codewoorden? Ergonomie, functionaliteit en topdesign!

 

Kwaliteit

Ons bedrijf, met twaalf stijlvolle winkels in België, is al jarenlang de keukenpionier. Zo ontwikkelden wij drie revolutionaire modellen. Bulthaup b1 brengt de keuken terug tot zijn perfect doordachte essentie, met tijdloze schoonheid als resultaat. Basiselementen in combinatie met kwalitatief hoogstaande materialen maken van deze keukens esthetische toppers. De schuine greeprand zorgt bovendien voor een stijlvolle geometrische afwerking van het concept.

 

Ons Bulthaup b2­-model is een keukenwerkplaats, met alle essentiële kookfuncties in drie elementen: een flexibele werkbank (met werkgedeelte, fornuis en spoelbak) en twee stijlvolle, gebruiksvriendelijke werkkasten. B2 is een nieuwe stap in de richting van de perfecte open keuken.

 

De multifunctionele wand van Bulthaup b3 geeft de gebruiker(s) ongekende vrijheid. Want hij vormt het ideale en actieve verbindingsstuk tussen keuken en woongedeelte en laat bovendien kasten zweven. In combinatie met de robuuste, massieve keukenelementen zorgt dit voor een fascinerend ontwerp. De innovatie functiebox en prijswinnende spoelunit onderstrepen de visie van Bulthaup.

Keukens Bulthaup: keukenspecialist in België